Osobní asistent/konzultant


U čeho budeš asistovat? 
 
Zapojíš se do příběhu ve kterém budeš s námi i ty pomáhat druhým. Tvojí úlohou bude nacházet a oslovovat zákazníky, kterým dokážeme společně pomoci v jejich podnikání. Ukážeme jim, že řízení firemních procesů není s naším informačním systémem problém ani nuda, a že ani mobilita s námi není složitá.
 
Co budeš konzultovat? 
 
Nebo už máš zkušenosti s nějakým informačním systémem a v jednání s lidmi nejsi také úplný začátečník? Tak můžeš jezdit představovat ten náš společně s naším příběhem jako obchodní konzultant/ka. Jako správný hospodář připravíš dobře půdu pro své kolegy, kteří tvé úsilí rádi završí v podobě dalšího spokojeného zákazníka.
 
Poznáváš se? 
 
Máš pocit, že komunikovat s druhými je to co tě baví?
Poznáváš rád nové věci a umíš z nich čerpat nové zkušenosti?
Chceš řešit věci jinak než ostatní?
Nejsou ti cizí moderní informační technologie?
Jsi rád součástí něčeho zajímavého a jedinečného?
 
Co udělat? 
 
Vyber si pozici o kterou máš zájem, pošli životopis a domluvíme se kdy se k nám přijdeš případně podívat a domluvit se na naší další spolupráci osobně.
 

Pokud Vás nabídka zaujala a máte chuť se přidat k našemu týmu, neváhejte nás kontaktovat a poslat Váš životopis na e-mail jobs@mywac.cz, předmět zprávy "Obchodní asistent/konzultant" nebo na telefonním čísle 541 219 593 (v pracovní dny 8 - 17).

© 2024 myWAC TECHNOLOGIES s.r.o. - Všechna práva vyhrazena
INFO LINKA MYWAC: +420 541 217 112