Snadné ovládání


Intuitivní a dotykové ovládání

K čemu jsou dokonalé funkce informačního systému, když se k nim musíte zdlouhavě prokousávat složitou strukturou? S myWACem se ničeho takového bát nemusíte. Upravili jsme jeho uživatelské rozhraní tak, aby byly všechny důležité funkce dostupné na pár kliknutí myší nebo dotyků prstem.
 
Přesně tak. myWAC je již plně přizpůsobený všem dotykovým zařízením včetně tabletů a chytrých telefonů. Bez problémů tak zvládne základní ovládací gesta i klávesové zkratky. Díky funkci drag&drop navíc můžete přesouvat či kopírovat soubory a složky jejich pouhým přetažením. To je oproti klasickému způsobu nejen mnohem rychlejší, ale také intuitivnější.
 

Pracovní plocha

Základem informačního systému myWAC je pracovní plocha, kterou důvěrně znáte z běžných operačních systémů. Na ni si můžete podle potřeby umístit všechny důležité dokumenty nebo funkce ve formě přehledných dlaždic. Těm můžete navíc měnit velikost, barvu zvýraznění nebo je volně přemísťovat.
 
Nestačí vám jedna plocha? Nevadí. V myWACu si jich můžete vytvořit hned několik. Na každé z nich přitom můžete mít jiné dlaždice s dokumenty nebo postranní panely. Snadno si tak vytvoříte jinou pracovní plochu pro stolní počítač a jinou pro tablet. To se hodí především ve chvíli, kdy víte, že při práci na tabletu (například na schůzkách u klientů) potřebujete jiné funkce než při práci na běžném počítači.
 

Praktický systém oken

Jistě to znáte: v půlce rozdělané práce musíte na chvíli odskočit k něčemu důležitějšímu. S myWACem již naštěstí nemusíte původní aplikaci zavírat a poté navazovat na přetrženou nit. Stačí jednoduše přepnout do jiného okna. Při přepínání navíc zůstane obsah původního okna (včetně třeba částečně vyplněných formulářů) zachovaný. K rozdělané práci se tak můžete kdykoliv bez problémů vrátit.
Jednotlivá okna můžete navíc nejen libovolně přesouvat, ale i měnit jejich velikost. To je mj. nejsnazší způsob, jak například přepisovat text z jednoho dokumentu do druhého.
 

E-maily, kalendář, ale i zprávy o počasí

Kromě tradičních funkcí jako je účetnictví, sklad nebo prodej jsme do myWACu přidali i řadu drobných pomocníků. V jednom jediném programu tak můžete přijímat e-maily, plánovat schůzky v kalendáři nebo sledovat aktuální počasí kdekoliv na světě.
 
Milovníky statistik pak jistě potěší možnost vytvářet přehledné grafy z dat uložených v systému. Tyto grafy, které si můžete také umístit na pracovní plochu, se navíc samy aktualizují spolu s novými údaji. V přímém přenosu tak můžete například sledovat stav nezaplacených faktur.
© 2024 myWAC TECHNOLOGIES s.r.o. - Všechna práva vyhrazena
INFO LINKA MYWAC: +420 541 217 112