Staronový zákazník - NÁPOJOVÁ AMBULANCE s.r.o.


4. září 2018 - Měsíc stačil k tomu, abychom zareagovali a zároveň zrealizovali požadavek našeho stávajícího zákazníka, který využíval možnost informačního systému myWAC provozovat v rámci jedné domény, resp. jedné instalace, více samostaných účetních jednotek takovou účetní jednotku vyčlenit jako samostnou doménu. Požadavek zákazníka byl minimalizovat ztrátu existujících informací potřebných pro bezproblémový chod firmy.
NÁPOJOVÁ AMBULANCE s.r.o. tak mohla od začátku září pokračovat ve svých obchodních a servisních aktivitách bez zásadního dopadu na své zákazníky, kteří byli zvyklí a jsou stále na jejich kvalitní a rychlé služby v oblasti prodeje, pronájmu a servisů strojů na přípravu kávy a dodávky kávy a s ní souvisejících surovin.
Činnost firmy byla zahájena před 25 lety za účelem prodeje kávy a automatů švédské značky JEDE. Od začátku existence firmy klade důraz na servisní služby, neslibuje nemožné, suroviny i náhradní díly má na skladě a vše spojuje osobním servisem. Jako jediná z firem v segmentu "office coffee servis" je schopna poskytovat služby na celém území České republiky ve stejné kvalitě.
 
V roce 2016 rozšířila sortiment produktů o švédskou kávu Löfbergs. Ve službách a servisu je schopna připravit kávu na míru a optimalizovat její složení i nastavení strojů. 
© 2024 myWAC TECHNOLOGIES s.r.o. - Všechna práva vyhrazena
INFO LINKA MYWAC: +420 541 217 112